Iparágak

Ipari szakértelem az Ön számára

Autóipar

A világ minden táján naponta új gépkocsikba gyártott, szállított és összeszerelt alkatrészek millióinak nyomon követése és azonosítása nagy kihívást jelent. A Label Trade Systems Kft globálisan elérhető és teljesen automatizált azonosítási megoldásokat kínál a nagyobb termelési teljesítmény és a minőség javítása érdekében.

DatacomTelecom

Az IT és Telekommunikáció területén a vezetékek és alkatrészek gyors azonosítása és helyreállítása fontos az alkalmazások gyors online eléréséhez. A Label trade Systems Kft. könnyen kezelhető megoldásokat kínál, amelyek maximális tartósságot és olvashatóságot biztosít az összes komponens azonosításánál.

Villamosipar

A villamosenergia-piacon fontos a sebesség és a rugalmasság . Cégünk egyértelmű, letisztult, tartós  azonosítási megoldásai, mobil eszközökkel kombinálva 80% -kal csökkenti az állásidőt, 75% -kal gyorsítja a hibakeresést és 20% -kal gyorsítja a telepítést.

Labor

Azonosítási megoldások biztosítják a minta integritását azáltal, hogy olyan azonosító címkéket kínálunk, amelyek élettartama azonos a minta vizsgálókkal, tárgylemez, kémcső. A fűtött vagy fagyasztott mintákat használó laboratóriumok számára

speciálisan kialakított címkéink mindig olvashatóak lesznek.

Vegyipar

Segítünk a folyamatbiztonság és a működési kiválósági kezdeményezések vezetésében és fenntartásában, így versenyképes, kiváló minőségű termékeket termelhet biztonságos és környezetbarát módon.

Élelmiszeripar

Az élelmiszerbiztonsági követelmények megakadályozták, hogy az élelmiszer- és italgyártás termelési egységeiben használhassa a lean & biztonsági jelzéseket, ami az átlagosnál magasabb balesetek számát eredményezte.
A Toughwash ™ jelzések ma új lehetőségeket teremtenek az

élelmiszerek és a munkavállalók biztonságának növelésére.

Munkavédelem

A nagy teljesítményű címkézési anyagok megfelelnek a szigorú biztonsági előírásoknak
munkahelyi, biztonsági és megfelelőségi megoldások. Függetlenül attól, hogy bányászatban, olaj- és gáztermelésben, élelmiszer- vagy vegyi feldolgozásban van, olyan megoldásokat kínálunk, amelyek biztosítják a munkaerő biztonságát és a vállalat megfelelőségét . Nyomon követjük az összes vonatkozó megfelelőségi és jogalkotási fejleményt a világon, és követjük a jogalkotó szervek által bevezetett új szabványokat.
Tudjuk, hogy a munkakörnyezetünk nehéz kihívásokat és potenciális biztonsági kockázatokat jelent az iparág számára. Termék fejlesztőink minden szektor kulcsszereplőjével dolgozik, és kiváltsága volt, hogy speciális minőségi anyagokat dolgozzon ki, amelyek ellenállnak a tengeri körülményeknek, az UV-nak, a szélsőséges hőmérsékleteknek és a vegyszereknek és az oldószereknek.
Büszkék vagyunk arra, hogy teljes körű megoldásokat kínálunk, teljes körű portfóliót a biztonsági jelzésektől , a cső jelölőktől a kiömlési veszélyforrások szabályzásán túl , a kizárás és azok feliratozása(Lockout Tagout) területén.