Scannerek

A vonalkódok és datamarix kódok kézi és automata olvasói a megbízható követhetőségi rendszer és a termelési valamint tárolási folyamatokban végbemenő termékáramlás kezelésének elengedhetetlen részei. A minőségi szkennerek lehetővé teszik az adatok gyors olvasását nagyobb távolságokban is.

A Brady olyan vonalkódolvasókat kínál, amelyek megfelelnek a különböző nyomonkövetési alkalmazások igényeinek, mint például az alapvető adatbevitel, elektronikai ipar, laboratórium, raktározás, UID kezdeményezések, WIP és így tovább.


HONEYWELL XENON 1900 / 1902 IMAGER VEZETÉK NÉLKÜLI

Honeywell Xenon 1900 / 1902 vonalkódolvasó A Honeywell Xenon 1900 vonalkódolvasó vezetékes készülék, a Honeywell Xenon 1902 vonalkódolvasó típus pedig annak vezeték nélküli változata. A Honeywell 1900 vonalkódolvasó elérhető normál és színes imager olvasóval szerelt változatban is. A Honeywell 1900h vonalkódolvasó speciálisan egészségügyi alkalmazásra lett fejlesztve, a készülékház fertőtleníthető, és antibakteriális bevonattal van ellátva. Mozgás toleranciája rendkívül magas, akár 610cm/sec, így nagy sebességgel elhaladó vonalkódokat is hibamentesen olvas. Ez a tulajdonsága különösen alkalmassá teszi nagy tömegű adat gyors beolvasására akár egy futószalag mellett. A Honeywell Xenon 1900h tipus kifejezetten az egészségügy számára lett fejlesztve. Antibakteriális burkolatot kapott, és az alkalmazott anyagok ellenállnak a rendszeres kémiai fertőtlenítésnek. A nem ipari tokozású vonalkódolvasók között az egyik leginkább strapabíró modellek közé tartozik. IP41 szintű védelmét több helyen gumírozott lexán készülékház biztosítja, kibírja a 1,8 méter magasból történő leejtést is. A Honeywell Xenon 1900 imager vonalkódolvasó képes elektronikus kijelzőkről (pl. mobiltelefon, képernyő) is olvasni a kódokat, így kiválóan alkalmazható sms-ben van MMS-ben kapott belépőjegyek, beszállókártyák vagy kuponok vonalkódjainak leolvasására. Honeywell Xenon 1900 javasolt alkalmazási területei Kereskedelemben: önállóan, vagy kiegészítő olvasóként kasszákhoz Könyvtári és irattári alkalmazásokban: dokumentum kezeléshez Létesítménygazdálkodásban: tárgyi eszköz kezeléshez Egészségügyben: beteg és gyógyszer nyilvántartáshoz Ipar: laboratóriumi és minőségbiztosítási feladatokhoz, termelés követéshez Logisztika: paletta címke beolvasáshoz, csomag logisztikai alkalmazásokban Posta: levélfeldolgozás Beléptető és jegykezelő alkalmazásokban (mobiltelefonról leolvassa a kódokat) Tömegközlekedés, repülőtér: Elektronikusan (PL SMS, MMS) visszaigazolt menetjegyek és beszállókártyák olvasása mobiltelefonról

Ide kattintva, elérhető a katalógus