BradyPrinter M611

A BradyPrinter M611 mobil nyomtató új fejezetet nyit az azonosítás folyamatos evolúciójában. Okostelefonja és a Brady ingyenes Expressz Címkék alkalmazása segítségével a legösszetettebb címkéket is könnyedén – akár a helyszínen is – megtervezheti, majd az M611 nyomtatóval megbízható, ipari minőségű címkeanyagokra nyomtathatja ki azokat.

Bármilyen összetett címke tervezése telefonnal, akár a helyszínen is

Az Expressz Címkék alkalmazásunk telepítése után egyszerűen tervezhet összetett címkéket lineáris és 2D vonalkódokkal, sorszámozással, képkönyvtár használatával, szöveggel, időbélyegzővel, és akár felhőből származó adatokkal is. Az Expressz Címkék alkalmazás a legátfogóbb címketervezési lehetőségeket kínálja okostelefonokra, melyek között az egyedi azonosító címkék gyors létrehozását támogató tervezővarázslók is megtalálhatók.

Bárhonnan elérhető

Az azonnali nyomtatáshoz a címketerveket Wi-Fi vagy Bluetooth funkcióval elküldheti a BradyPrinter M611 nyomtatóra az okostelefonon lévő Expressz Címkék alkalmazásból. Ezek az irodában lévő számítógépről is elküldhetők vagy arra is fogadhatók, így a felhasználóknak nem kell mindig nulláról tervezniük a címkét. Egyszerűen, az iroda és a helyszín közötti szakadék áthidalásával érheti el, szerkesztheti és nyomtathatja ki a meglévő terveket. A BradyPrinter M611 nyomtatóhoz tartozó Expressz Címkék alkalmazással a Brady Workstation alkalmazásplatform alkalmazásaival tervezett minden címke kompatibilis.

Megbízható címkék nyomtatása

A BradyPrinter M611 mobil nyomtató a Brady megbízható, ipari minőségű címkeanyagainak széles skálájával kompatibilis. A szélsőséges hőmérsékleteknek, tűznek, vegyi anyagoknak, oldószereknek, üzemanyagoknak, nedvességnek és szennyeződéseknek ellenálló anyagok kialakításuknak köszönhetően nehéz körülmények között sem esnek le, és jól olvashatóak maradnak. Professzionális címketípusok formájában is kaphatók, melyek között vezetékjelölők, önlamináló címkék, zászló címkék, jelölők és különböző részegységek címkéi, például emelt profilú, névtábla minőségű címkék is megtalálhatók.

Ide kattintva, elérhető a katalógus

Próbálja ki ingyen az alkalmazást, hogy ne maradjanak kétségei.

app-store-badge