Termékek

Termékek

Nyomtatók és eszközök

A Brady kínálatában azonosításra és megjelölésre szolgáló széleskörű specializált berendezések-eszközök találhatók. Termál transzferrel történő nyomtatási technológia a kiváló ragasztókkal és anyagokkal levő kombinációban garantálják a minőséget igazoló cimkéket, melyek a vállalat vagy intézmény azonosítási szükségleteihez kellenek. A címkenyomtatók széles skálájával a legkisebb kézi feliratozógépektől kezdve a magasteljesítményű nyomtatási és címkealkalmazási berendezésekig a Brady vállalat megfelel a széleskörű elvárásoknak és megbízható jelzéseknek, melyekre a modern világ növekvő hangsúlyt fektet.

Lockout/Tagout

Az Európai Unióban évente dolgozók ezrei sérülnek meg ipari berendezések és gépek javítása vagy karbantartása során. E balesetek nagy részének az oka az ellenőrizetlen energia-áramlás. A LOTO rendszer(Lockout/Tagout) modern megelőzési lehetőséget jelent a karbantartási munkák közben kialakuló nemkívánatos helyzetek megszüntetésére.

Kiömléselhárító eszközök

A nem kezelt kiömlések pusztító hatással lehetnek a környezetre, a kiömlés közelében található személyekre és vállalatokra, de akár a cég jövőjére is. A kiömlésekre való felkészülés nemcsak jó vezetési gyakorlat, de sok országban törvényi előírás is. A legjobb felkészülés a bírságokat és károkat megelőzni, és a szennyezést megszüntetni képes professzionális eszközökre való támaszkodás.

Szoftverek

A tervezésre és címkék előállítására szolgáló specializált programcsomagok a teljes azonosítási megoldások nélkülözhetetlen részei. A LabelMark™ és CodeSoft® programok a címkék egyszerű előállítására, miközben a MarkWare™ a grafikus mester táblázatok, jelzések és pipe címkék előkészítéséhez szükségesek.

Scafftag termékeink széles választéka