BradyJet J5000 színes címkenyomtató

BradyJet J5000 színes címkenyomtató

Az BradyJet J5000 gyorsan nyomtathatók igény szerinti biztonsági jelzések, tájékoztató címkék és csőjelölők, akár a helyszínen is. A Brady első tintasugaras nyomtatója a nagy nyomtatási sebességet és a színes nyomtatást tartós címkeanyagokkal. kombinálja a kiváló minőségű beltéri biztonsági jelzések elkészítéséhez.

Brady Jet J5000Az BradyJet J5000 színes címkenyomtató fotóminőségű színes biztonsági és tájékoztató jelzéseket, logókat és képeket képes nyomtatni. A színes és nagyfelbontású üzenetek felhívják magukra a figyelmet, és kiválóan használhatók a munkatársak figyelmeztetésére szolgáló biztonsági jelzéseknél és csőjelölőknél, valamint a munkahelyi döntéshozatalt támogató tájékoztató címkéknél.

Tartós jelzések

A BradyJet tintasugaras technológiával képes nyomtatni a Brady tartós vinil és poliészter jelzésés címkeanyagaira. Az 5,08 és 20,32 cm közötti méretekben elérhető öntapadó anyagok gyorsan nyomtathatók, és könnyen felhelyezhető, tartós beltéri biztonsági jelzések, tájékoztató címkék és csőjelölők készíthetők belőlük.

Időtakarékos megoldás

BradyJet egy menetben képes tartós színes jelzéseket és címkéket nyomtatni, akár 15 cm/másodperc csúcssebességgel. A jelzések és címkék tervezése a Brady Workstation platform valamelyik alkalmazásával egy számítógépen néhány lépésben elvégezhető. A Brady Workstation alkalmazásokkal kombinálva a BradyJet bármely vállalkozás hasznos perifériás eszköze lehet, ahol színes és nagyfelbontású beltéri biztonsági jelzések, tájékoztató címkék és csőjelölők gyors elkészítésére vagy megújítására van szükség.

Ide     kattintva, elérhető a (angol nyelvű) labor katalógus