Asztali nyomtatók

Asztali nyomtatók

A Brady THT címkenyomtatók a PC-hez csatlakozva dolgoznak valamint a címke gyártásához szükséges szoftverrel (LabelMark™, CodeSoft®). Ezek az intelligens és magasteljesítményű berendezések leginkább az iparágakban, irodákban, raktárakban, laboratóriumokban vagy további működésekben alkalmazhatóak, ahol több száz, sőt több ezer feliratos címke nyomtatása szükséges naponta.


BBP12

A BBP™12 címkenyomtató egy kiváló ár/érték aránnyal rendelkező, belépőszintű asztali címkenyomtató kábelek, alkatrészek és laboratóriumi minták azonosításához. A kompakt BBP12 nyomtatási sebessége eléri a 100 mm/másodpercet. A készülék a rendkívül tartós és speciális Brady azonosító címkék széles körét képes kezelni.

Tucatnyi jó ok szól a belépőszintű, kompakt BBP™12 asztali címkenyomtató mellett:

1. Kompakt méret, bármilyen íróasztalon elfér

2. Hálózati munkát biztosító alapértelmezett Ethernet-kapcsolat

3. Használat önálló üzemmódban bármilyen univerzális USB 2.0 billentyűzettel

4. Egyszerűen kezelhető színes LCD-kijelző és intuitív szoftveres kezelőfelület,

a használatot külön nem kell tanítani

5. Egyszerű kalibráló menü 3 lépéses nyomtatással

6. Nyomtatás azonosító címkék széles körére 10 mm és 112 mm közötti szélességben

7. A képek és vonalkódok kisméretű címkéken is precíz elhelyezését biztosító standard 300 dpi-s nyomtatási minőség

8. Akár 100 mm/másodperces nyomtatási sebesség a nagyteljesítményű 32 bites processzornak és a kibővített memóriának köszönhetően

9. A nyomtató támogatja az ágazati szabvány Zebra® és Eltron® programozási nyelveket

10. Idő és dátum nyomtatása a címkékre a „Valós idejű óra funkcióval”

11. A piacon a legjobb ár/érték arány a kis volumenű nyomtatásnál

12. Ingyenes letekercselő tartozékkal a nagyobb címketekercsekre való nyomtatáshoz

Ide kattintva, elérhető a katalógus


BradyPrinter i3300

A BradyPrinter i3300 ipari címkenyomtató egy robusztus, könnyen használható, számítógépalapú nyomtató. A biztonsági és létesítményekben használható címkék és jelzések, valamint vezetékek, termékek és laboratóriumi anyagok azonosítására szolgáló méretre vágott címkeanyagok széles választékára nyomtathat vele.

Nyomtatás címkék és jelzések széles választékára

A BradyPrinter i3300 segítségével egy színben nyomtathat megbízható címkék és jelzések széles körére a helyszínen. 50-nél is több különböző Brady címkeanyag kompatibilis a BradyPrinter i3300 nyomtatóval. A BradyPrinter i3300 nyomtatóval nyomtatható címkék és jelzések a következők:

  • vezeték- és kábelazonosító címkék
  • termék- és laboratóriumi azonosító címkék
  • biztonsági és létesítményjelzések

Ezek bel- és kültéren egyaránt használhatók, és olyan speciális megoldások is megtalálhatók közöttük, mint a ToughWash címkék vagy a ToughStripe padlójelölők.

Tartós használatra tervezve

A BradyPrinter i3300 nyomtatóval a Brady nehéz körülményekhez tervezett ipari minőségű címkéire is nyomtathat. Az összes Brady címke a nemzetközi ASTM vizsgálati módszerek szerint lett tesztelve, és minden anyaghoz elérhetők a műszaki adatlapok.
Ide összehasonlító dokumentum

Extrém könnyű használat

A BradyPrinter i3300 nyomtató használata nagyon egyszerű, a készülék automatikus kalibráció és automatikus címkeanyag-beállítás funkciókkal is rendelkezik. Így azonnal elkezdheti a szükséges jelzések és címkék nyomtatását. A nyomtató „bedobható” címkeanyagainak és hozzájuk való festékszalagjainak köszönhetően 20 másodperc alatt válthat másik címkeanyagra. A Brady Workstation alkalmazásokkal jelzés- és címketerv opciók széles választéka érhető el.

Ide kattintva, elérhető a katalógus


BradyPrinter i5100

A BradyPrinter i5100 ipari címkenyomtató intelligens és könnyen használható, kiváló teljesítményt nyújt, és 1200 standard azonosító címkét, valamint a felhasználó által meghatározott, testreszabott egyedi címkéket is képes kinyomtatni.

Intelligens és könnyen elérhető

A BradyPrinter i5100 ipari címkenyomtató a zökkenőmentes és gyors nyomtatóbeállítás érdekében automatikusan kommunikál címketervező alkalmazásainkkal, címke fogyóeszközeinkkel és festékszalagjainkkal. Az intuitív, színes érintőképernyőn címke- és nyomtatási állapot monitor is van, és arról is tájékoztatja Önt, hogy a telepített festékszalag nem optimális a behelyezett címke fogyóeszközhöz. A Brady címkék a középreigazító tekercstartóknak, és az automatikus kalibrációnak és címkebeállításnak köszönhetően egyszerűen betölthetők. Ezen felül a nyomtató számos, az általánosan elterjedt ipari csatlakozási megoldásokkal kompatibilis szabványos porttal rendelkezik.

Kiváló nyomtatási teljesítmény

A 300 és 600 dpi felbontású nyomtatással a BradyPrinter i5100 megbízhatóan, ipari minőségben képes kiváló minőségű nyomatot létrehozni 5 és 110 mm közötti méretben. A nagy teljesítményű 32 bites és 800 MHz-es belső nyomtatóprocesszor segítségével az i5100 300 dpi felbontásnál 300 mm/mp nyomtatási sebességre képes. A nyomtató cserélhető nyomtatógörgői intenzív használat esetén is segítenek a teljesítmény maximumon tartásában.

Megbízható, ipari minőségű címkék

A BradyPrinter i5100 70 különböző címkeanyagot, több, mint 1200 készletezett címkefajtát és testreszabott, egyedi címkeanyagot és -elemet képes kezelni. Alkalmazások:

  • termékazonosító címkék: metálfényű címkék, manipulálást jelző címkék, folyamatban levő munkát jelző címkék, minőség-ellenőrzési címkék stb.
  • elektronikai és nyomtatott áramkörökhöz való címkék: követhetőséget biztosító poliimid címkék, eltávolítható címkék, elektrosztatikusan disszipatív címkék stb.
  • logisztikai és eszközazonosító címkék: címkék eszközök azonosításához, követéséhez, tálca- és raklapcímkék, áthelyezhető tartály- és polcjelölő címkék stb.
  • kábel- és alkatrész-azonosító címkék: önlamináló kábelcímkék, kábel hőzsugorcsövek, kábeljelölők, nyomógomb címkék, adattáblacímkék stb.
  • laboratóriumi címkék: kriocsövek címkéi, tárgylemez-azonosító címkék, eltávolítható címkék üvegedényekhez, kémcsőgyűjtő állványokhoz való címkék, szövetminta-tároló kazetta azonosító címkék stb.

 

Ide kattintva, elérhető a katalógus

A BradyPrinter i5100 a teljesítmény és az intelligens funkciók tökéletes keverékét kínálja.


BradyPrinter i7100

Az új BradyPrinter i7100 ipari címkenyomtató megbízható, strapabíró és nagy pontosságú készülék, mely kiváló minőségű azonosító anyagok széles körére képes gyorsan nyomtatni különböző alkalmazásokhoz, beleértve a kábelek, nyomtatott áramköri lapok, valamint eszközök és alkatrészek azonosítását.

Megbízható és gyors

A BradyPrinter i7100 nagyon pontos címkenyomtatást tesz lehetővé az üzletileg kritikus, nagy volumenű azonosítási feladatoknál. A nyomtatóban egy nagy teljesítményű belső processzor található, amellyel akár 300 mm/másodperces nyomtatási sebességre, 600 dpi felbontású ultraéles nyomtatásra és akár napi 7000 címke kezelésére is képes. A nagy nyomtatási pontosságot a nyomatok középre igazítása biztosítja a kiváló minőségű azonosító anyagok széles körén és a különböző alkalmazásoknál. Az i7100-ben cserélhető nyomólemez-görgők találhatók a nyomtatófej élettartamának optimalizálásához.

Alkalmazások széles köre

A BradyPrinter i7100 kiváló minőségű, megbízható és speciális címkeazonosító anyagok széles körére képes nyomtatni az elektronikai, repülőgépipari, védelmi és tömegközlekedési, autóipari, logisztikai, ICT infrastruktúra és telekommunikációs iparágakban. A készülékkel használható címkeanyagok között megtalálhatók a hőzsugorcsövek, a nyomtatott áramköri lapokhoz való hőálló címkék, valamint a nagy kopás-, vegyszer-, hőmérséklet- és UV-állósággal rendelkező, tartós eszköz- és alkatrész-azonosító címkék.

A nyomtató sokoldalúságának és automatizálási funkcióinak bővítésére különböző tartozékok és kiegészítők szolgálnak, például különböző címkevágó rendszerek, áttekercselők, érzékelők és olyan technológiák, mint a „leválasztás”, mellyel a címke automatikusan elválasztható a hordozóanyagtól.

 

Ide kattintva, elérhető a katalógus


Ide kattintva, elérhető katalógus, a nyomtatók összehasonlításáról