BradyPrinter i7100

Az új BradyPrinter i7100 ipari címkenyomtató megbízható, strapabíró és nagy pontosságú készülék, mely kiváló minőségű azonosító anyagok széles körére képes gyorsan nyomtatni különböző alkalmazásokhoz, beleértve a kábelek, nyomtatott áramköri lapok, valamint eszközök és alkatrészek azonosítását.

Megbízható és gyors

A BradyPrinter i7100 nagyon pontos címkenyomtatást tesz lehetővé az üzletileg kritikus, nagy volumenű azonosítási feladatoknál. A nyomtatóban egy nagy teljesítményű belső processzor található, amellyel akár 300 mm/másodperces nyomtatási sebességre, 600 dpi felbontású ultraéles nyomtatásra és akár napi 7000 címke kezelésére is képes. A nagy nyomtatási pontosságot a nyomatok középre igazítása biztosítja a kiváló minőségű azonosító anyagok széles körén és a különböző alkalmazásoknál. Az i7100-ben cserélhető nyomólemez-görgők találhatók a nyomtatófej élettartamának optimalizálásához.

Alkalmazások széles köre

A BradyPrinter i7100 kiváló minőségű, megbízható és speciális címkeazonosító anyagok széles körére képes nyomtatni az elektronikai, repülőgépipari, védelmi és tömegközlekedési, autóipari, logisztikai, ICT infrastruktúra és telekommunikációs iparágakban. A készülékkel használható címkeanyagok között megtalálhatók a hőzsugorcsövek, a nyomtatott áramköri lapokhoz való hőálló címkék, valamint a nagy kopás-, vegyszer-, hőmérséklet- és UV-állósággal rendelkező, tartós eszköz- és alkatrész-azonosító címkék.

A nyomtató sokoldalúságának és automatizálási funkcióinak bővítésére különböző tartozékok és kiegészítők szolgálnak, például különböző címkevágó rendszerek, áttekercselők, érzékelők és olyan technológiák, mint a „leválasztás”, mellyel a címke automatikusan elválasztható a hordozóanyagtól.

 

Ide kattintva, elérhető a katalógus

Ide kattintva, elérhető videótartalom