BradyPrinter i3300

A BradyPrinter i3300 ipari címkenyomtató egy robusztus, könnyen használható, számítógépalapú nyomtató. A biztonsági és létesítményekben használható címkék és jelzések, valamint vezetékek, termékek és laboratóriumi anyagok azonosítására szolgáló méretre vágott címkeanyagok széles választékára nyomtathat vele.

Nyomtatás címkék és jelzések széles választékára

A BradyPrinter i3300 segítségével egy színben nyomtathat megbízható címkék és jelzések széles körére a helyszínen. 50-nél is több különböző Brady címkeanyag kompatibilis a BradyPrinter i3300 nyomtatóval. A BradyPrinter i3300 nyomtatóval nyomtatható címkék és jelzések a következők:

  • vezeték- és kábelazonosító címkék
  • termék- és laboratóriumi azonosító címkék
  • biztonsági és létesítményjelzések

Ezek bel- és kültéren egyaránt használhatók, és olyan speciális megoldások is megtalálhatók közöttük, mint a ToughWash címkék vagy a ToughStripe padlójelölők.

Tartós használatra tervezve

A BradyPrinter i3300 nyomtatóval a Brady nehéz körülményekhez tervezett ipari minőségű címkéire is nyomtathat. Az összes Brady címke a nemzetközi ASTM vizsgálati módszerek szerint lett tesztelve, és minden anyaghoz elérhetők a műszaki adatlapok.

 

Ide összehasonlító dokumentum

Extrém könnyű használat

A BradyPrinter i3300 nyomtató használata nagyon egyszerű, a készülék automatikus kalibráció és automatikus címkeanyag-beállítás funkciókkal is rendelkezik. Így azonnal elkezdheti a szükséges jelzések és címkék nyomtatását. A nyomtató „bedobható” címkeanyagainak és hozzájuk való festékszalagjainak köszönhetően 20 másodperc alatt válthat másik címkeanyagra. A Brady Workstation alkalmazásokkal jelzés- és címketerv opciók széles választéka érhető el.