Zárt-szűk tér fedő

Zárt-szűk tér fedő

Szinte minden szűk terület biztonságát növelheti azzal, hogy a nyílását teljesen lezárja egy fizikai akadállyal és egy biztonsági üzenettel. 8 különböző típusú biztonsági fedél érhető el szűk területekhez a Brady Corporation kínálatában.

Szűk területek biztonságának növelése

A szűk területekről nehéz gyorsan kijutni. Emiatt ezek fokozott biztonsági kockázatot jelentenek. A balesetek elkerülése érdekében a szűk területre való bejutáshoz jogosultsággal rendelkező személyek száma általában jelentősen korlátozott, és ez egy nagyobb biztonsági eljárás része is. A Brady új, szűk területekhez való biztonsági fedeleinek köszönhetően a szűk területek szinte bármilyen nyílása teljesen lezárható egy fizikai akadállyal és egy biztonsági üzenettel. A figyelmeztető üzenet felhívja a dolgozók figyelmét a vonatkozó biztonsági kockázatokra.

Könnyen használható

A szűk területekhez való biztonsági fedelek 8 típusával a szűk területek szinte bármilyen nyílása lezárható. Az opciók között zárható vagy nem zárható, rugalmas, mágneses, tépőzáras megoldások, valamint tömör és szellőző kialakítások is megtalálhatók. A fedeleket sokkal egyszerűbb felhelyezni, mint az általában használt figyelmeztető szalagot, és a karbantartások után könnyedén visszahelyezhetők.