Lakatok

Laboratóriumi jelölések, az ampullának/csőnek megfelelő automatikus méretezés, a gyorszáras kazetták, az újratölthető lítium-ion akkumulátor és a kétéves garancia együtt egy nagy teljesítményű és elérhető eszközt jelentenek a gyors és hatékony címkézéshez bármilyen típusú laboratóriumban.

Visacie zamky brady

Lakatok különböző kulcsokkal

A Brady-lakatokat, alaphelyzetben, egyedi kulcsokkal szállítjuk. Ez azt jelenti, hogy egy lakathoz tartozó kulcs nem nyithat másik lakatot. A Brady-lakatokban 5- vagy 6-tüskés, kiemelt biztonságot és védelmet garantáló henger-betéteket használnak. A henger-betétek és kulcsok pontos gépi megmunkálása szigorú szabványok szerinti, ami nagy mennyiségű egyedi kulcs és lakat gyártását teszi lehetővé, amelyeknél kicsi a valószínűsége egy lakat, egy másik lakathoz tartozó kulccsal való kinyitásának.

Lakatok azonos kulcsokkal

Ezek a lakatok azonos kulccsal nyithatók Ez a lehetőség több lakat, egy dolgozó általi kezelésénél kedvező.

Mesterkulccsal nyitható lakatok

A mesterkulcs lehetővé teszi különféle (felcserélhetetlen) kulcsú lakatok nyitását. Ez, a vezető dolgozók számára lehetővé teszi a lakat eltávolítását, fenyegető veszély esetén. A mesterkulcsokat biztonságos helyen kell tárolni, amely csak a meghatalmazott személy(ek) számára hozzáférhető.

Nagy-mester kulccsal nyitható lakatok

Ez a rendszer meghatározott csoportok esetében kedvező, amikor is minden csoport rendelkezik a saját lakatjaihoz illő mesterkulccsal, de – szükség esetén – a nagy-mester kulccsal az összes lakat nyitható.

Ide     kattintva, elérhető a lakatválasztási útmutató