BradyPrinter S3000

A BradyPrinter S3000 jelzés- és címkenyomtatóval akár a helyszínen is egyszerűen nyomtathat ki számos megbízható igény szerinti biztonsági jelzést és létesítményben elhelyezhető címkét, amivel növelheti a munkahelyi biztonságot és hatékonyságot.

BradyPrinter S3000

Címkék és jelzések széles választékának nyomtatása

A BradyPrinter S3000-rel számos megbízható jelzést és címkét nyomtathat ki a munkahelyi biztonság és hatékonyság növelése érdekében. Biztonsági jelzések, padlójelölők, 5S címkék, tájékoztató címkék, síneket, ajtókat, lépcsőket, tartályokat, asztalokat és székeket azonosító címkék, és vegyi anyagok azonosítására szolgáló CLP-címkék – mindezek egyszínű kivitelben, szükség esetén akár a helyszínen is elkészíthetők.

Tartósnak tervezve

A BradyPrinter S3000 a Brady ipari minőségű, 8–10 éves kültéri tartóssággal bíró vinil és poliészter alapanyagaira (mint amilyen a ToughStripe padlójelölő) képes nyomtatni. A BradyPrinter S3000 nyomtatóval készített jelzések és címkék bel- és kültérben egyaránt használhatók, ami nagyméretű üzemek, gyárcsarnokok, raktárak, valamint logisztikai és elosztóközpontok biztonsági és azonosítási feladatainál lehet különösen előnyös. A Brady jelzés- és címkeanyagainak tervezésekor az ipari környezetekben elérhető tartósság volt az egyik fő szempont, és azok a nemzetközi ASTM teszteljárások szerint voltak tesztelve. Műszaki adatlapok minden jelzés- és címkeanyaghoz elérhetők.

Extrém könnyű használat

A BradyPrinter S3000 használata nagyon egyszerű, a készülék automatikus kalibráció és automatikus címkeanyag-beállítás funkciókkal is rendelkezik. Ennek köszönhetően Önnek csak a nyomtatóhoz kell lépnie, és máris elkezdheti a kívánt jelzés vagy címke nyomtatását. A nyomtató „beledobható” címkeanyagainak és hozzájuk való festékszalagjainak köszönhetően 20 másodperc alatt lehet másik címkeanyagra váltani. A Brady Workstation alkalmazásokkal pedig számos jelzés- és címketerv opció válik elérhetővé.

Ide     kattintva, elérhető a labor katalógus