BradyJet J2000

A BradyJet J2000 praktikus és egyszerűen használható színes tintasugaras címkenyomtató megbízható, nagy felbontású jelzések, létesítmény- és laboratóriumi mintajelölő címkék nyomtatásához.

Egyszerű használat

A 26,4 x 38,9 cm-es méretekkel rendelkező BradyJet J2000 kicsi, nagyon praktikus és könnyen használható. A rugós betöltésű Brady címketekercsek 20 másodperc alatt kicserélhetők, és a nyomtató a címke automatikus beállítása után azonnal készen áll a nyomtatásra. Az akár 101,6 mm/másodperces nyomtatási sebességgel a nagyobb méretű, színkódolt mintajelölő címkék is gyorsan és igény szerint kinyomtathatók.

Ideális laboratóriumi jelölések készítésére

Minták rendezése szín alapján

Az új BradyJet J2000 színes címkenyomtató bármilyen színt képes megbízható laboratóriumi mintajelölő címkékre nyomtatni. Színkód beállításával a laboratóriumi szakemberek egy pillantásra felismerhetik a mintakategóriákat. A 16 milliónál is több színvariációval a felhasználók a színeket akár naponta változtathatják, illetve a laboratórium igényei szerint alkalmazásonként, tárolási egységenként vagy sürgősségi szintenként eltérő színeket használhatnak. A BradyJet J2000 a színes nyomtatás mellett fotóminőségű, 4800 dpi-s felbontást is kínál, hogy az adatok és vonalkódok könnyen olvashatók legyenek, és a beolvasó ne olvashassa be hibásan azokat.

Megbízható címkék nyomtatása

A BradyJet J2000 a Brady megbízható laboratóriumi mintajelölő címkéire nyomtat, amelyek mérete és alakja a legtöbb mintatartóhoz megfelelő, beleértve a kémcsöveket, a fiolákat, kriotárolókat, edényeket, lemezeket és általános üvegtermékeket. Ezek a címkék kialakításuk révén jól tapadnak és Brady nyomtatóval kinyomtatva jól olvashatók maradnak, még folyékony nitrogénben vagy fagyasztóban való tárolás, illetve melegvizes fürdőben vagy autoklávban való használat esetén is. A Brady laboratóriumi mintajelölő címkék ellenállnak a legtöbb laboratóriumi vegyszernek, beleértve az acetont, az etanolt, a toluolt, a xilolt és az IPA-at.

Kiválóan alkalmas biztonságtechnikai jelzések készítésére

Jól észrevehető és a megfelelőségi követelményeket teljesítő jelzések

Az új BradyJet J2000 a több mint 16 millió színváltozat nyomtatásával lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy a munkahelyi biztonság és hatékonyság növelése érdekében saját maguk nyomtassanak feltűnő biztonsági jelzéseket, jelöléseket, csőjelölőket és tájékoztató utasításokat tartalmazó címkéket, amelyek megfelelnek a szabályozás által esetlegesen előírt színkódoknak is. A nyomtató nagy, 4800 dpi-s fotóminőségű nyomtatási felbontásának köszönhetően bármilyen jelzésen minőségi képek és fotók helyezhetők el.

Megbízható jelzések, jelölések és címkék nyomtatása

A BradyJet J2000 a Brady beltéri jelzésekhez, jelölésekhez és címkékhez való megbízható anyagaira képes nyomtatni, melyek folyadékoknak, alkoholnak és beltéri fényforrásoknak való kitettség esetén is jól olvashatóak maradnak és nem esnek le. Figyelmeztethetik a munkatársakat a veszélyekre, vagy a gépek optimális használatára, illetve karbantartására vonatkozó utasításokat tartalmazhatnak.

Ide     kattintva, elérhető a labor katalógus