FlexTrak

FlexTrak

A FlexTrak megoldással a Wi-Fi-lefedettséggel rendelkező helyeken hatékonyan követheti, ellenőrizheti és kezelheti az eszközöket és a leltárt.

A FlexTrak megoldással a Wi-Fi-lefedettséggel rendelkező helyeken hatékonyan követheti, ellenőrizheti és kezelheti az eszközöket és a leltárt.

Eszközök hatékony követése és kezelése
A telepítést követően a felhasználók az eszköz vonalkódjának beolvasásával vagy a sorozatszám megadásával könnyen rögzíthetnek, illetve távolíthatnak el eszközöket a készletből vagy a leltárból. A FlexTrak eléri az eszközspecifikus információkat. Az eszközadatokat az eszköz jellemzőinek és tulajdonságainak frissítésére felhatalmazott felhasználók hasonló módon, a szoftver eszközkezelési funkcióinál módosíthatják. Automatikusan létrehozhatók jelentések a tárolt vagy frissített eszközökről.

Egyszerű használat
A Brady támogatást biztosít a FlexTrak kezdeti beállításához, műszaki szakemberei pedig segítenek megoldani a jövőben esetlegesen felmerülő kihívásokat is. A felhasználók ezután beolvasással rögzíthetik és távolíthatják el az eszközöket, beszállításkor növelhetik és felhasználáskor csökkenthetik a készleteket, de akár frissíthetik is a beolvasott eszköz adatait. Az adatok táblázatos formában exportálhatók a Brady Workstation alkalmazásokba, ahol könnyen megtervezhetők a számos BradyPrinter nyomtatóval kinyomtatható vonalkódos címkék.

Bárhonnan elérhető
A FlexTrak egy felhőalapú szoftver, amely Wi-Fi-lefedettség esetén egy megfelelő jelszóval bárhonnan hozzáférhető. A szoftver képernyők széles körével kompatibilis, beleértve a legtöbb okostelefon, táblagép, laptop és asztali számítógép kijelzőjét is.

Ide     kattintva, elérhető a katalógus