AMS Feeder

Az SMT-gyártósorokra telepíthető rugalmas címkeadagoló megfizethető azonosíthatósági megoldást jelent a cégeknek.

AMS ALF14 Label Feeder Series

AMS

Az AMS ALF14 címkeadagoló termékcsalád tagjaira kiemelkedően versenyképes költségstruktúra és tartós konstrukció jellemző, 5 x 5 mm és 53 x 53 mm között bármilyen címkemérethez és szalagszélességhez könnyen beállíthatók.

Emellett az ALF14 család mindegyik tagja moduláris kialakítású, így a felrakó és beültető gépek cseréje esetén nem kell az egész címkeadagolót is lecserélni. Elegendő az adagológép adaptere helyett másikat beszerezni, ami egy új adagoló költségének legfeljebb 20%-át teszi ki.

A címkeadagolók teljesen automatizált címketovábbító rendszere a felrakó és beültető rendszereknél biztosítja a reprodukálható címkepozícionálást. Az egyszerű és gyors érzékelés és adagolás képes lépést tartani a legmodernebb felrakó berendezésekkel is, a kompakt kialakítás pedig minimalizálja az adagoló által elfoglalt helyet.

Nyomtatott áramkörökhöz való speciális azonosíthatósági címkék

A Brady UltraTemp™ címkecsalád termékei üresen vagy a specifikációknak megfelelően előre nyomtatva is kérhetők, és azonnal használhatók az ALF14 címkeadagolókkal. Az UltraTemp címkék a nyomtatott áramkörök teljes gyártási folyamata során épek és olvashatók maradnak, ellenállnak számos vegyszernek, hőmérsékletnek és nagy nyomásnak; az anyag és a nyomat tartóssága a teljes ellátási láncban biztosítja az azonosíthatóságot. Ezek a címkék emellett a modern automatizálás igényeit szem előtt tartva lettek kialakítva.

A rugalmasságukról ismert AMS ALF14 címkeadagolók és a Brady speciális azonosító címkéi együttesen kimagaslóan hatékony automatizált címkézési megoldást jelentenek a nyomtatott áramkörök gyártására használt SMT-gyártósorokhoz.

Hogyan befolyásolja a nyomonkövethetőség az elektronikai összeszerelési iparágat?

A nyomonkövethetőség csökkentheti az ügyfél visszatérítéseket akár 84%-kal.

Hibás termékek több mint 835.000.000 $-ba kerülnek az elektronikai iparnak.

A nyomonkövethetőségi megoldás akár 10%-os közvetlen termelési költség megtakarításhoz vezethet.