Excavator Tag

Excavator Tag

Az Excavator Tag növeli a napi átvizsgálások hatékonyságának és láthatóságának javítását, és javítja a berendezések biztonságát és megfelelőségét is.

Nagyobb átvizsgálási hatékonyság

Az Excavator Tag tartalmazza a napi használat előtti hatékony markológép-átvizsgáláshoz szükséges legjobb gyakorlat lépéseit. A címkét egy praktikus tartó és egy írható betétrendszer alkotja, amelyek szegecs, kábelkötöző vagy epoxigyanta segítségével könnyen rögzíthetők a markológépekhez. A tartó és a betétlap is testreszabható, hogy megfeleljenek a specifikus igényeknek, például a vállalat szabályzatának.

Berendezések jobb biztonsága

A felhasználóknak lehetőségük van megadni az átvizsgálás dátumát és az aláírásukat a berendezéshez rögzített címke betétlapján. Ha a berendezés nem megy át a napi ellenőrzésen, a betétlap kivehető, és az üres tartóban az egyértelmű „ne használja” ikon és az „átvizsgálás szükséges” üzenet marad. Felhívja a munkatársak figyelmét arra, hogy ne használják a berendezést és tájékoztassák a felettesüket. A címke a berendezés biztonságával kapcsolatos kommunikáció javítása érdekében bármilyen nyelven elérhető.

 

 

Ide kattintva, elérhető a katalógus

A jogi megfelelőség javítása

A 2009/104/EK európai irányelv rögzíti, hogy a munkaadónak a munkások biztonsága és egészsége érdekében minden szükséges intézkedést meg kell tennie. Ez magába foglalja a berendezések hozzáértő személy általi rendszeres átvizsgálását, valamint a vizsgálat eredményeinek dokumentálását is. Az átvizsgáláshoz kapcsolódó legjobb gyakorlatnak a címke betétlapján található lépései a dátumokkal és aláírásokkal kellő mértékben igazolják az irányelvnek való megfelelőséget.