Szoftverek

A tervezésre és címkék előállítására szolgáló specializált programcsomagok a teljes azonosítási megoldások nélkülözhetetlen részei. A LabelMark™ és CodeSoft® programok a címkék egyszerű előállítására, miközben a MarkWare™ a grafikus mester táblázatok, jelzések és pipe címkék előkészítéséhez szükségesek.

Brady Workstation

A Brady Workstation forradalmiasítja a címkék és a jelölések létrehozását, valamint nyomtatását azáltal, hogy Ön választhatja ki a szükséges eszközöket, ráadásul ezek használata sokkal egyszerűbb és hatékonyabb.
Brady Workstation

A Brady Corporation létrehozott egy digitális platformot, amely professzionális, intuitív alkalmazásokat biztosít kiváló minőségű termékés kábelcímkék, valamint biztonsági jelzések létrehozásához. A „Brady Workstation” segítségével egyszerűbb és gyorsabb a címketervezés, és az új címkenormák a központosított frissítésnek köszönhetően gyorsan alkalmazhatók.

Rendszerkövetelmények:

  • 1.5 GHz-es vagy gyorsabb 32-bites (x86) illetve 64-bit (x64) processzor
  • legalább 2 GB RAM memória (4 GB javasolt)
  • Windows 7, 8, 8.1 vagy 10
  • 500 MB minimális lemezterület, telepített alkalmazásonként 30 MB plusz tárhellyel

LabelMark Upgrade Suite

LabelMark Upgrade Suite
A LabelMark 4, 5 és 6 frissítése Brady Workstation alkalmazásokra a rendkívül egyszerű címketervezés érdekében. Továbbra is használhatja meglévő címketervfájljait, és fel is javíthatja azokat a Brady Workstation teljesítményével és további funkcióival!
LabelMark Upgrade Suite

A LabelMark összes funkciója és sok egyéb
A Brady Workstation a LabelMark 4, 5 és 6 összes funkcióját tartalmazza, amelyek további címketervezési lehetőségekkel is kombinálhatók. A Brady Workstation „kombinált mezők” funkciójával például könnyedén 1 vonalkódba egyesíthet 2 táblázatmezőt. A külön alkalmazásokba szervezett Brady Workstation rendkívül jól testreszabható, szükség esetén könnyedén hozzáadhatók újabb címketervezési funkciók. Minden alkalmazás 30 napos ingyenes próbaverzióval rendelkezik, így könnyen meghatározhatja, mely alkalmazások felelnek meg legjobban az igényeinek.

Könnyű váltás
A LabelMark Upgrade Suite alkalmazáscsomaggal zökkenőmentesen válthat a Brady Workstationre. Ez a csomag olyan válogatott alkalmazások gyűjteménye, melynek funkciói azonosak a LabelMark funkcióival. A LabelMark 5 és 6 alkalmazásokban létrehozott címketervek teljes mértékben kompatibilisek a Brady Workstationnel, így nem kell újra megalkotni a már meglévő terveket. Sőt, az ingyenes LabelMark 4 konvertáló alkalmazás használatával még a LabelMark 4 alkalmazás tervei is kompatibilissé tehetők a Brady Workstationnel. Ezen felül a LabelMark Upgrade Suite csomag sokkal alacsonyabb áron érhető el, mint a csomagban található különálló alkalmazások együttesen.

FlexTrak

A FlexTrak megoldással a Wi-Fi-lefedettséggel rendelkező helyeken hatékonyan követheti, ellenőrizheti és kezelheti az eszközöket és a leltárt.

Eszközök hatékony követése és kezelése
A telepítést követően a felhasználók az eszköz vonalkódjának beolvasásával vagy a sorozatszám megadásával könnyen rögzíthetnek, illetve távolíthatnak el eszközöket a készletből vagy a leltárból. A FlexTrak eléri az eszközspecifikus információkat. Az eszközadatokat az eszköz jellemzőinek és tulajdonságainak frissítésére felhatalmazott felhasználók hasonló módon, a szoftver eszközkezelési funkcióinál módosíthatják. Automatikusan létrehozhatók jelentések a tárolt vagy frissített eszközökről.

Egyszerű használat
A Brady támogatást biztosít a FlexTrak kezdeti beállításához, műszaki szakemberei pedig segítenek megoldani a jövőben esetlegesen felmerülő kihívásokat is. A felhasználók ezután beolvasással rögzíthetik és távolíthatják el az eszközöket, beszállításkor növelhetik és felhasználáskor csökkenthetik a készleteket, de akár frissíthetik is a beolvasott eszköz adatait. Az adatok táblázatos formában exportálhatók a Brady Workstation alkalmazásokba, ahol könnyen megtervezhetők a számos BradyPrinter nyomtatóval kinyomtatható vonalkódos címkék.

Bárhonnan elérhető
A FlexTrak egy felhőalapú szoftver, amely Wi-Fi-lefedettség esetén egy megfelelő jelszóval bárhonnan hozzáférhető. A szoftver képernyők széles körével kompatibilis, beleértve a legtöbb okostelefon, táblagép, laptop és asztali számítógép kijelzőjét is.

 

Tekintse meg a termékadatokat

Próbálja ki a FlexTrak megoldást 30 napig ingyen!

Code Soft™

Ezt a programot kifejezetten az ipari területeken használatos termékazonosításra és a visszamenőleges követhetőség alkalmazására alakították ki.
CodeSoftA szoftver lehetővé teszi, hogy a céges adatokat – tekintet nélkül azok volumenére – importáljuk és különféle formátumokban nyomtassuk a címkére, ide számítva a kétdimenziós vonalkódokat is. Mivel a szoftver kialakításánál tekintettel voltak a felhasználó igényeire, a BradySoft™ logikus megoldás a vállalaton belüli címkék létrehozására, amelyek, úgy az asztali, mint az üzemben használatos Brady hőtranszfer nyomtatók specializált sorozatán, néhány perc alatt kinyomtathatók. A szoftver integrálható a laboratóriumokban használatos LIMS információs rendszerbe.