LINK360 szoftver

LINK360 szoftver

Biztonsági eljárások megjelenítése és kezelése

Egy létesítmény biztonságos üzemeltetése során az egyik legnagyobb kihívás az információk kezelése. Ezek közé tartoznak a kizárási/kitáblázási eljárások, a szűk helyekre vonatkozó engedélyek, a karbantartások ütemezései és egyéb fontos dokumentumok. Ezeket rendszeresen kell frissíteni és áttekinteni.

A Bradynél az alkalmazottak biztonságának, a termelékenységnek és a berendezések megbízhatóságának javítása érdekében folyamatos személyre szabott tanácsadási szolgáltatásokat nyújtunk.

A Link360™ az első olyan szoftver, amely átfogó adatokat biztosít a vizuális információk létrehozásával, áttekintésével és frissítésével kapcsolatos tevékenységekről.

LINK360LINK360

A Link360 szoftverrel a felhasználók létrehozhatják, méretezhetik, frissíthetik és érvényesíthetik a vizuális útmutatókat tartalmazó biztonsági eljárásokat.

A szoftverrel egyszerűen elérhető, hogy a biztonsági eljárások több létesítmény esetén is pontosak, az előírásoknak megfelelők és fenntarthatóak legyenek.

Érthető és könnyen követhető, vizuális útmutatókat tartalmazó biztonsági eljárások létrehozása
Standardizált és jóváhagyott biztonsági eljárások gyors méretezése és elhelyezése több létesítményben
Kezelje egyszerűen a biztonsági eljárásokat!

Tekintse meg a termékadatokat

A .pdf kiterjesztésű fájl megnyitásához a következő Adobe Reader programot érdemes letölteni:  ide kattintva

Smart Lockout alkalmazás
A Smart Lockout alkalmazással a legfrissebb jóváhagyott és releváns kizárási/kitáblázási eljárásokat elküldheti a LINK360 szoftverből a speciális gépeket szervizelő munkatársak okostelefonjára. Az okostelefonon a munkatársak egyszerre egy kizárási utasítást kapnak, és a következő lépés fogadása előtt megerősíthetik annak befejezését. A Smart Lockout alkalmazással jelentés küldhető a LINK360-ba, amelyben befejezettként jelölhető a kizárási eljárás összes lépése.

Az eljárások egy okostelefon segítségével könnyen elvégezhetők. Fedezze fel a Smart Lockout alkalmazást!

download
app-store-badge