Dumper Truck Tag

Dumper Truck Tag

A Dumper Truck Tag egy praktikus tartó és betétlap alkotta rendszerből áll. A tartó egyszerűen rögzíthető a dömperekhez, a betétlap pedig tartalmazza a hatékony felhasználó általi átvizsgáláshoz szükséges legjobb gyakorlat lépéseit. A tartó és a betétlap is testreszabható, hogy megfeleljenek a specifikus igényeknek, például a vállalat szabályzatának.

Berendezések jobb biztonsága

A felhasználóknak lehetőségük van megadni az átvizsgálás dátumát és az aláírásukat a berendezéshez rögzített címke betétlapján. Ha a berendezés nem megy át a napi ellenőrzésen, a betétlap kivehető, és az üres tartó egyértelmű „ne használja” üzenetet jelent. Felhívja a munkatársak figyelmét arra, hogy ne használják a berendezést és tájékoztassák a felettesüket. A címke a berendezés biztonságával kapcsolatos kommunikáció javítása érdekében bármilyen nyelven elérhető.

A jogi megfelelőség javítása

A 2009/104/EK európai irányelv rögzíti, hogy a munkaadónak a munkások biztonsága és egészsége érdekében minden szükséges intézkedést meg kell tennie. Ez magába foglalja a berendezések kompetens személy általi rendszeres átvizsgálását, valamint a vizsgálat eredményeinek dokumentálását is. Az átvizsgáláshoz kapcsolódó legjobb gyakorlatnak a címke betétlapján található lépései a dátumokkal és aláírásokkal kellő mértékben igazolják az irányelvnek való megfelelőséget.

Ide kattintva, elérhető a katalógus