Scafftag

Scafftag

Innovatív átvizsgálási időzítő

Csafftag – Innovatív átvizsgálási időzítő

Az innovatív Brady átvizsgálási időzítő akár életet is menthet azzal, hogy egyértelműen jelzi a gépeken, berendezéseken vagy eszközökön a karbantartás esedékességét. A LED-jelzőfények távolról is felhívják magukra a felhasználók és a karbantartó szakemberek figyelmet, így segítenek elkerülni az átvizsgálás nélküli vagy elhasználódott berendezések használatát.

Emergency Equipment Tag

Emergency Equipment Tag

Az Emergency Equipment Tag praktikus tartót és betétlapokat tartalmaz. A tartó a vészhelyzeti berendezések széles körére könnyen rögzíthető, például tűzoltókészülékekre, elsősegély- és kiömlés elleni készletekre is. A betétlapon megadhatók az átvizsgálással kapcsolatos bejegyzések, valamint arra vonatkozó információk is, hogy kit kell megkeresni a vészhelyzeti berendezés használata után.

Tractor Tag

Tractor Tag

A Tractor Tag támogatja a napi átvizsgálások hatékonyságának és láthatóságának javítását, és növeli a berendezések biztonságát és megfelelőségét is.

Zawieszka Excavator Tag

Excavator Tag

Az Excavator Tag növeli a napi átvizsgálások hatékonyságának és láthatóságának javítását, és javítja a berendezések biztonságát és megfelelőségét is.

Dumper Truck Tag

Dumper Truck Tag

A Dumper Truck Tag egy praktikus tartó és betétlap alkotta rendszerből áll. A tartó egyszerűen rögzíthető a dömperekhez, a betétlap pedig tartalmazza a hatékony felhasználó általi átvizsgáláshoz szükséges legjobb gyakorlat lépéseit. A tartó és a betétlap is testreszabható, hogy megfeleljenek a specifikus igényeknek, például a vállalat szabályzatának.

Raklapemelő Függőcímke

Raklapemelő Függőcímke

A Brady Corporation Raklapemelő Függőcímke és Raklapmozgató Targonca Függőcímke termékeivel a cégek javíthatják a jogszabályi előírásoknak való megfelelést, támogathatják a raklapemelő kocsik ellenőrzését és magán a berendezésen oszthatják meg az átvizsgálások eredményeit, ezzel növelve azok biztonságát.

Csőkarima jelölő

Csőkarima jelölő

A rendkívül jól látható és megbízható, letéphető részeket tartalmazó Csőkarima jelölő lehetővé teszi a felhasználók számára a leállások, karimavizsgálatok, szivárgástesztek és javítások különböző szakaszainak egyszerű és hatékony követését.