Munkabiztonsági címkenyomtatók

Munkabiztonsági címkenyomtatók

THT nyomtatók szolgálnak az következők előállítására : grafikus címkék biztonsági táblákra, pipe jelölés, logisztikai címkék, információs táblák, jelek piktogrammal. Az öntapadó vinil ragasztószalagot előállító THT nyomtató garancia a minőséges, tartós és ellenálló címkékre, melyek a telephelyek egyértelmű azonosítását segítik.

Útmutató hogyan nyomtassa ki saját biztonsági jelöléseit

Kapjon teljeskörű képet, összehasonlítást nyomtató rendszereinkről és kellékanyagainkról, hogy hogyan készítheti el közvetlenül a biztonsági jelöléseket a helyszínen. Tekintse át egyedi nyomtatási megoldásainkat számos alkalmazáson keresztül. Fedezze fel innovatív szoftver megoldásunkat, a BRADY WORKSTATION-t, mellyel könnyen létrehozhatja a jelöléseket és cimkéket.

BradyJet J2000

A BradyJet J2000 praktikus és egyszerűen használható színes tintasugaras címkenyomtató megbízható, nagy felbontású jelzések, létesítmény- és laboratóriumi mintajelölő címkék nyomtatásához.

BradyPrinter S3000

A BradyPrinter S3000 jelzés- és címkenyomtatóval akár a helyszínen is egyszerűen nyomtathat ki számos megbízható igény szerinti biztonsági jelzést és létesítményben elhelyezhető címkét, amivel növelheti a munkahelyi biztonságot és hatékonyságot.

BradyPrinter S3100

Nagyobb biztonság és hatékonyság a könnyen nyomtatható tartós jelzésekkel

BBP35, BBP37

A Brady BBP35 és BBP37 jelzés- és címkenyomtatókkal a leghatékonyabb színben és alakban készítheti el a szükséges jelzéseket és címkéket – közvetlenül a helyszínen, amikor az igény felmerül.

BBP85

A BBP™85 jelzés- és címkenyomtató egy hőnyomtatás elvén működő, 300 dpi felbontású asztali nyomtató jól olvasható, színes és egyedi látványvilágú nyomtatott anyagok létrehozására akár 254 mm-es szélességben. Nagyméretű érintőképernyőjének és intuitív, könnyen használható kezelőfelületének köszönhetően bárki gyorsan és egyszerűen készíthet jelzéseket a készülékkel. A nyomtató a nyomathordozók széles körét képes kezelni, többek között vinilt, poliésztert, fényvisszaverő és utánvilágító anyagokat, valamint előre nyomtatott címkefejléceket is.

BradyJet J5000 színes címkenyomtató

Az BradyJet J5000 gyorsan nyomtathatók igény szerinti biztonsági jelzések, tájékoztató címkék és csőjelölők, akár a helyszínen is. A Brady első tintasugaras nyomtatója a nagy nyomtatási sebességet és a színes nyomtatást tartós címkeanyagokkal. kombinálja a kiváló minőségű beltéri biztonsági jelzések elkészítéséhez.