BradyPrinter i5100

A BradyPrinter i5100 ipari címkenyomtató intelligens és könnyen használható, kiváló teljesítményt nyújt, és 1200 standard azonosító címkét, valamint a felhasználó által meghatározott, testreszabott egyedi címkéket is képes kinyomtatni.

Intelligens és könnyen elérhető

A BradyPrinter i5100 ipari címkenyomtató a zökkenőmentes és gyors nyomtatóbeállítás érdekében automatikusan kommunikál címketervező alkalmazásainkkal, címke fogyóeszközeinkkel és festékszalagjainkkal. Az intuitív, színes érintőképernyőn címke- és nyomtatási állapot monitor is van, és arról is tájékoztatja Önt, hogy a telepített festékszalag nem optimális a behelyezett címke fogyóeszközhöz. A Brady címkék a középreigazító tekercstartóknak, és az automatikus kalibrációnak és címkebeállításnak köszönhetően egyszerűen betölthetők. Ezen felül a nyomtató számos, az általánosan elterjedt ipari csatlakozási megoldásokkal kompatibilis szabványos porttal rendelkezik.

Kiváló nyomtatási teljesítmény

A 300 és 600 dpi felbontású nyomtatással a BradyPrinter i5100 megbízhatóan, ipari minőségben képes kiváló minőségű nyomatot létrehozni 5 és 110 mm közötti méretben. A nagy teljesítményű 32 bites és 800 MHz-es belső nyomtatóprocesszor segítségével az i5100 300 dpi felbontásnál 300 mm/mp nyomtatási sebességre képes. A nyomtató cserélhető nyomtatógörgői intenzív használat esetén is segítenek a teljesítmény maximumon tartásában.

Megbízható, ipari minőségű címkékBradyPrinter i5100

A BradyPrinter i5100 70 különböző címkeanyagot, több, mint 1200 készletezett címkefajtát és testreszabott, egyedi címkeanyagot és -elemet képes kezelni. Alkalmazások:

  • termékazonosító címkék: metálfényű címkék, manipulálást jelző címkék, folyamatban levő munkát jelző címkék, minőség-ellenőrzési címkék stb.
  • elektronikai és nyomtatott áramkörökhöz való címkék: követhetőséget biztosító poliimid címkék, eltávolítható címkék, elektrosztatikusan disszipatív címkék stb.
  • logisztikai és eszközazonosító címkék: címkék eszközök azonosításához, követéséhez, tálca- és raklapcímkék, áthelyezhető tartály- és polcjelölő címkék stb.
  • kábel- és alkatrész-azonosító címkék: önlamináló kábelcímkék, kábel hőzsugorcsövek, kábeljelölők, nyomógomb címkék, adattáblacímkék stb.
  • laboratóriumi címkék: kriocsövek címkéi, tárgylemez-azonosító címkék, eltávolítható címkék üvegedényekhez, kémcsőgyűjtő állványokhoz való címkék, szövetminta-tároló kazetta azonosító címkék stb.

Ide kattintva, elérhető a katalógus