Emergency Equipment Tag

Ez egy egyedi címsor elem

Az Emergency Equipment Tag praktikus tartót és betétlapokat tartalmaz. A tartó a vészhelyzeti berendezések széles körére könnyen rögzíthető, például tűzoltókészülékekre, elsősegély- és kiömlés elleni készletekre is. A betétlapon megadhatók az átvizsgálással kapcsolatos bejegyzések, valamint arra vonatkozó információk is, hogy kit kell megkeresni a vészhelyzeti berendezés használata után. A címke könnyen kombinálható a Safetrak berendezésátvizsgáló szoftverrel, így előre megtervezhetők az átvizsgálások és azok befejezésekor automatikus létrehozhatók jelentések.

Nagyobb biztonság

Az arra kijelölt átvizsgáló szakembereknek lehetőségük van megadni az átvizsgálás dátumát és az aláírásukat a berendezéshez rögzített címke betétlapján. Ha a berendezés nem megy át a heti ellenőrzésen, a betétlap kivehető, és az üres tartó egyértelmű „ne használja” üzenetet jelent. Ez tájékoztatja az alkalmazottakat arról, hogy másik vészhelyzeti berendezést kell használni, és kezdeményezniük kell ennek a cseréjét. A címke a berendezéssel kapcsolatos kommunikáció javítása érdekében bármilyen nyelven elérhető.

Emergency Equipment Tag

A jogi megfelelőség javítása

A 2009/104/EK európai irányelv rögzíti, hogy a munkaadónak a munkások biztonsága és egészsége érdekében minden szükséges intézkedést meg kell tennie. Ez magába foglalja a vészhelyzeti berendezések kompetens személy általi rendszeres átvizsgálását, valamint a vizsgálat eredményeinek dokumentálását is. Az átvizsgálás dátumának és az aláírásoknak a feltüntetése kellő mértékben igazolják az irányelvnek való megfelelőséget.

 

Ide kattintva, elérhető a katalógus